Most találkoztam ezzel a videóval, és elképesztő, hogy Bonnie minden helyzetben mennyire profi, ugyanakkor emberi, még ha nehézséggel kerül szembe akkor is megőrzi derűjét, nem kapja fel a vizet, nem dühöng, hanem az adott szituációból hozza ki a legtöbbet, még akkor is, ha mások hibájából van a probléma. Itt az elején nem hallja a zenét, és csak próbálja énekelni a dalt megfelelően, de ebből is kihozza a maximumot, sőt a végén még azt is énekelve kéri, hogy a monitorokon menjen a zene. 

Mikor végre benyomják neki a zenét, na akkor ember legyen a talpán, aki képes lenne ilyen szuper előadást nyújtani, mint Ő.

Amúgy sokszor elgondolkodom, hogy honnan kaphatta ezt a lelki erőt, és emberi bölcsességet, amivel a világ és az emberek felé fordul, amivel az előadói tevékenységét végzi, szinte minden héten máshol lép fel, máshol ad interjút, évtizedek óta. Sokan csodálják és szeretik, fix rajongótábora ahova csak megy, követi, szinte szerelmi himnuszokat írnak hozzá ( egyet olvastam), ő mindenkire mosolyog, mindenkinek megadja a személyes találkozás, közös fotó élményét :)  Hogyan? és ugyanakkor..mégis mi az a szomorúság sokszor a szemében? Ebben a gyönyörű lélekben mi az a fájdalom, ami gyökeret vert? .....

582766_430947090288909_1891141476_n.jpg(kép forrása: Bonnie Tyler Hungarian Fan Site-facebook, ami a  http://www.bonnietyler.gportal.hu/ , Bonnie Tyler magyar rajongói oldalának hivatalos Facebook oldala.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása