Slide-Image-Bonnie-Flag-940x470.jpg

Bonnie Tyler hivatalos oldalán a friss híreken kívül egyre több érdekesség és kuriózum található.

  • Íme a klasszikus klipjei sora, itt nézhetőek. 

Legérdekesebb, és bevallom, eddig ismeretlen klip számomra:

Kerestem pár élőben előadott klipjét a dalnak, de így , valahogy nem lett a kedvencem....na jó, ahogy végig nézegettem őket, most már oké :)

A duetteknél maradva, nagyon szeretem az I'll Stand by You címűt Lorraine Crosby -val.

Érdekes a "Turn Around" Only Men Aloud általi feldolgozása is :) (2009 október 12-én megjelenő Band of Brothers című albumon Bonnie Tyler és a brit Only Men Aloud férfikórus énekli duettben. A dalhoz videoklip is készül - forrás: A wiki Total Eclipse Of The heart szócikke )

És persze ennek a LEGO verziója, amit az egyik interjújában Bonnie Tyler is megemlített, mint jó dolgot :)

Legújabb albumán, a Rocks and Honey-n lévő duett szintén gyönyörű, és érdekes, hiszen egy country énekessel, Vince Gill-el énekli, aki a honey rész a dalban és az albumom :)

Mostanában egyik legkedvesebb dalom a Straight From The Heart, amit sokszor, sok koncerten, sokféleképpen elénekelt, de leginkább így, ilyen esendően, és szívvel, lélekkel telve, tetszik nekem, számomra itt a leginkább őszinte a dal:

Esendőséggel kapcsolatban az Eurovíziós próbák szorítják össze leginkább a szívemet, ahol Bonnie lelke annyira érezhető, átütő,hogy katartikus érzéssel hatott/hat rám.

Az első próba, majd a második, már jelmezes próba videója:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása