rehearsal.jpg

Van egy interjú, ami különösen fontos volt a Malmö-beli tartózkodás alatt. Egy hazájában híres svéd riporter, Mark Levengood készítette még a szombati döntő előtt, és a nemzetközi sajtó értestülései szerint Bonnie bevallottan annyira jól és felszabadultnak érezte magát a beszélgetés alatt, hogy a BBC kapcsolatba is lépett a riporterrel újabb interjú lehetőségével.

Szerencsés ember, hogy ennyire sikerült elnyernie Bonnie szimpátiáját, hogy megmutatta neki idegességét, drukkját, és érzelmeit :) 

Az énekesnő elárulta, hogy bár a magánéletben Ő "Gaynor",mikor a színpadon van akkor Bonnie Tyler, de most inkább Gaynor-nak érezte magát a próba alatt, és ez nem volt jó. ( Ez számomra egy őszinte és szívbe markoló vallomás, és igazi bátorság kell ahhoz, hogy ezt nyilvánosan is bevallja, mintegy megmutatva a rutin mögött is megbúvó bizonytalanságot,idegességét és azt az érzést, hogy valójában mekkora tétnek érezte az Eurovízión való fellépést)

  • Íme a beszélgetés: 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása